» Konu: Allah'ın Varlığına İnandıkları Halde Cehenneme Gidecekler

Bu konu 39. sure, 38-41. ayetler aralığını kapsar (4 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
DinleOnlara, 'Gökleri ve yeri kim yarattı?' diye sorsan, 'ALLAH,' diyecekler. De ki, 'ALLAH'ın dışında taptıklarınıza ne dersiniz? ALLAH benim için bir zarar dilese onlar O'nun zararını giderebilir mi? Yahut O benim için bir rahmet dilese onlar O'nun rahmetini tutabilir mi? De ki, 'ALLAH bana yeter.' Güvenenler O'na güvensinler (39:38) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDe ki, 'Ey halkım, bildiğinizi yapın, ben de yapacağım. İleride bileceksiniz:' (39:39) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Alçaltıcı azap kime geliyormuş ve sürekli azabı kim hakediyormuş!' (39:40) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleBiz bu kitabı sana halk için gerçekle indirdik. Kim doğruyu bulursa kendisi içindir. Kim saparsa da kendisi aleyhine sapmış olur. Sen onların avukatı değilsin. (39:41) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.