» Konu: Dünyanın Sonu Gizli Tutulmayacaktır

Bu konu 20. sure, 15-24. ayetler aralığını kapsar (10 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
DinleDünyanın sonu elbette gelecektir. Herkes yaptığının karşılığını görsün diye Ben nerdeyse onu gizleyeceğim. (20:15) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleOna inanmayıp hevesine uyanlar seni ondan saptırmasın, sonra başüstü düşersin. (20:16) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Şu elindeki nedir, Musa?' (20:17) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'O, benim değneğimdir. Ona dayanırım, onunla koyunlarıma yaprak silkelerim ve bana daha başka yararları da dokunmaktadır,' dedi. (20:18) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'At onu Musa!,' dedi. (20:19) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleOnu atınca, hareketli bir yılana dönüşüverdi. (20:20) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDedi, 'Al onu, korkma. Onu ilk durumuna sokacağız.' (20:21) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Bir başka delil olarak, elini koltuğunun altına koy; lekesiz bembeyaz olarak çıksın.' (20:22) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Böylece sana en büyük mucizelerimizden bazılarını gösterelim.' (20:23) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Firavun'a git, çünkü o azdı.' (20:24) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.