» Konu: Gerçeği onaylayanlarla Alay Ettiler

Bu konu 23. sure, 109-115. ayetler aralığını kapsar (7 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
Dinle'Kullarımdan bir grup, 'Rabbimiz, inandık, bizi bağışla, bize merhamet et, sen merhamet edenlerin en merhametlisisin.' derdi.' (23:109) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Sizse onları alaya aldınız ve onlar yüzünden beni anmayı unuttunuz. Onlara gülüp duruyordunuz.' (23:110) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Bugün ben, onlara sabretmelerinin karşılığını verdim. Kazananlar işte bunlardır.' (23:111) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDedi ki, 'Yeryüzünde kaç sene kaldınız?' (23:112) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Bir gün veya günün bir kısmı kadar kaldık. Sayanlara sor,' dediler. (23:113) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleDedi ki, 'Siz gerçekten çok kısa bir süre kaldınız, keşke bilseydiniz.' (23:114) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'Sizi boş yere yarattığımızı ve bize dönmeyeceğinizi mi sandınız?' (23:115) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.