» Konu: İsa'nın Doğumu ve Dünyanın Sonu

Bu konu 43. sure, 61-67. ayetler aralığını kapsar (7 ayet). Kaynak: Edip Yüksel. Konu listesine dön
"Kuran okuduğun zaman, taşlanmış şeytandan ALLAH'a sığın!"
Edip Yüksel Meali
DinleO (İsa), Saat hakkında bir bilgi kaynağı ve işarettir. Öyleyse onun (zamanı) hakkında kuşku beslemeyin ve beni izleyin. Doğru yol budur. (43:61) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleŞeytan sizi yoldan çıkarmasın. O size açık bir düşmandır. (43:62) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinleİsa apaçık mucizelerle gelince demişti ki, 'Size bilgelik, ve ayrılığa düştüğünüz konulara açıklama getirdim. ALLAH'ı dinleyiniz ve bana uyunuz.' (43:63) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
Dinle'ALLAH benim Rabbim ve sizin de Rabbinizdir, sadece O'na kulluk etmelisiniz. Dosdoğru yol budur.' (43:64) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinlePartiler ve mezhepler aralarında tartıştılar. Acı azaptan dolayı vay zalimlerin haline. (43:65) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleOnlar, farkında değilken, Saatin kendilerine ansızın gelmesini mi bekliyorlar? (43:66) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş
DinleErdemlilerin dışında, o gün yakın dostlar birbirlerine düşman kesilecek. (43:67) Kelime panelini aç/kapat Kopyala Paylaş

ANASAYFA|KURAN SIRASI|İNİŞ SIRASI|ALFABETİK SIRA|MEAL LİSTESİ|KONU LİSTESİ|ARAMA SAYFASI|ALFABE
Kuran Mealleri Veritabanı ve Site Dosyalarını İNDİR
Sitemiz kurulum ve geliştirme aşamasındadır; hatalar, eksikler bulunabilir.